Servicii

Instalare

Gratuit - pentru toti clientii, indiferent de locatie;
Gratuit - pentru inlocuirea versiunii curente cu o versiune avansata;
Gratuit - pentru inlocuirea echipamentelor hardware (touch screen, calculator, imprimanta, casa de marcat etc), daca defectiunea nu se produce din cauza clientului;
Contracost - pentru inlocuirea echipamentelor hardware (touch screen, calculator, imprimanta, casa de marcat etc), daca defectiunea se produce din cauza clientului; in acest caz se va plati deplasarea, in functie de locatie.

Asiguram instalarea soft-ului (a programului) precum si conexiunea la echipamente hardware din dotare (registre de casa, imprimante, cantare etc).

Instalari si configurari de echipamente / soft-uri de gestiune;
Instalari si configurari sisteme de operare / retele de calculatoare.

Training

Programul de gestionare si administrare are o interfata usoara pentru derularea eficienta a fluxului de lucru, fiind foarte usor de urmarit aplicatiile de pe monitor si de citit rapoartele. Cu toate acestea va ajutam sa invatati pas cu pas aplicatiile produsului folosind termeni accesibili si familiari dumneavoastra. Odata cu instalarea programului veti primi si ghidul de utilizare al acestuia care speram sa va fie de un real ajutor.

Gratuit - primele 2 deplasari la sediul clientului, pentru Craiova;
Contracost - urmatoarele deplasari, in lipsa unui contract de mentenanta;
Contracost - pentru restul tarii (tarif stabilit in functie de locatie);
Gratuit - online si telefonic, de luni pana vineri intre 09.00 - 19.00, pentru toti clientii, indiferent de locatie;

Suport tehnic

Unul dintre cele mai importante aspecte pe care ECR Systems le urmareste este satisfactia clientului. Incercam sa fim cat mai aproape de toti clientii nostri, sa rezolvam orice problema intampinata si sa raspundem la orice intrebare sau nelamurire aparuta.

Astfel va oferim numeroase variante de a ne contacta: la telefon, pe email, pe messenger si la sediu.

Deplasarile la sediul clientului se fac dupa cum urmeaza:

Gratuit - pentru clientii din Craiova, in prima luna dupa instalare (maxim 2 deplasari);
Contracost - dupa prima luna de la instalare, in cazul in care clientul nu a semnat un contract de mentenanta cu deplasare inclusa;
Contracost - deplasarea la clientii aflati in afara Municipiului Craiova, in functie de locatie;

In plus oferim gratuit suport tehnic telefonic, remote si prin e-mail, de luni pana vineri intre 09.00 - 19.00, tuturor clientilor cu abonament de mentenanta.

Dam o mare atentie nevoilor dumneavoastra si aducem solutii la orice problema pe care o intampinati. Impreuna vom gasi cea mai rapida si eficienta solutie la problemele sesizate.

Consultanta

Gratuit - cu deplasare la sediul clientului, pentru Craiova;
Gratuit - prin telefon sau e-mail, pentru toata tara;
Contracost - cu deplasare la sediul clientului in restul tarii, tariful se stabileste in functie de locatie.

Pentru a va fi mai usor in alegerea celei mai bune solutii, va punem la dispozitie o echipa de specialisti pregatiti sa va indrume spre cea mai eficienta varianta a produselor noastre. Indiferent de versiunea/produsul pe care il veti alege, Freya Software garanteaza eficienta sa.

Analiza necesitatilor specifice tipului de afacere;
Depistarea nevoilor si elaborarea celei mai eficiente solutii;
Stabilirea pachetului necesar de solutii;
Asistenta in achizitionarea celui mai util produs.

Despre noi

ECR Systems va pune la dispozitie solutii concrete pentru gestiune magazin, soft restaurant, soft hotel.

Pentru gestiunea restaurantelor, cafenelelor, barurilor, fast-food, autoservire precum si restul afacerilor din domeniul HoReCa, va oferim aplicatia Freya Restaurant, un soft restaurant ce va permite marcarea foarte rapida a produselor, va ofera un sistem de stocuri exact, un sistem de fidelizare clienti si promotii “Happy Hours” precum si numeroase facilitati care vor usura munca utilizatorilor. Din punctul de vedere al administratorilor, softul de restaurant Freya ofera atat rapoarte financiar-contabile cat si rapoarte pentru analiza de marketing.

Freya Hotel este aplicatia software pentru gestiunea hotelurilor, pensiunilor sau cabanelor, indiferent de numarul de camere. Acest soft hotelier se integreaza cu soft restaurant Freya, astfel exita posibilitatea de a comanda de la restaurant in contul camerei.

Pentru gestiunea magazinelor mari sau mici va punem la dispozitie SmartCash RMS, o suita de programe specializate, care se adreseaza deopotriva magazinelor independente cat si lanturilor mari de magazine, permitand controlul afacerilor de retail in cele mai mici amanunte.

Cine suntem

13 ani de excelenta in dezvoltarea si implementarea de solutii la cheie pentru magazine, restaurante si industria hoteliera.

Infiintata in 2004, ECR Systems a devenit curand unul din cei mai importanti furnizori de echipamente fiscale, dar si software din zona de sud a Romaniei, oferind clientilor sai solutii la cheie pentru automatizarea afacerii acestora.

Obiectivul nostru este sa oferim produse si servicii de cea mai buna calitate, avand ca finalitate satisfacerea deplina a nevoilor clientilor si stabilirea unor relatii pe termen lung cu acestia.

La cei 10 ani de existenta avem in portofoliu peste 1500 de clienti, pe care ii respectam si le oferim suport chiar si post-vanzare fara sa existe pana in momentul de fata nicio nemultumire cu privire la echipamentele hardware/software furnizate.

Respectul fata de clientii nostri reprezinta atuul care ne diferentiaza de concurenta.

Atat serviciile de vanzare propriu zisa, cat si serviciile de post-vanzare impecabile ne recomanda ca fiind cei mai buni.

Colaborarea cu clientii nostri a fost mereu atat o relatie de prietenie, cat si de business, in care incercam mereu sa satisfacem chiar si cele mai dificile cerinte.

Seriozitatea este, de asemenea, punctul nostru forte, oferind consultanta clientilor nostri in alegerea solutiei care li se potriveste, pentru tipul de afacere pe care o desfasoara, cat si servicii de instalare si mentenanta post-vanzare.

Colaborarea cu ECR Systems este si va fi mereu una fiabila si de durata, mentinuta mereu de profesionalismul de care dam dovada.

Oferim consultanta, echipamente fiabile si suport tehnic, fiecarui client ! Toate aceste elemente combinate devin reteta de succes pentru sloganul nostru ”afaceri la cheie”.

ECR Systems este alaturi de clientii sai si ofera cele mai bune pachete de servicii.
Toate proiectele in care ne-am angrenat au fost finalizate cu succes de fiecare data si intr-un timp scurt!

ECR Systems se afla intr-un proces continuu de dezvoltare, astfel încat clientii nostri să beneficieze de cele mai performante echipamente si servicii !

Cei 10 ani de existenta ne-au ajutat sa ne perfectionam si sa putem face fata celor mai noi cereri existente pe piata. Astfel, odata ce un client apeleaza la noi, ii vom oferi o multitudine de pachete corelate cu businessul respectiv, pentru ca eficienta să fie maxima!

Relatia bilaterala intre ECR Systems si clienti se desfasoara in cele mai bune conditii de functionare.

Clientii nostri activeaza in toate nisele de business si, de asemenea, sunt raspanditi in toate colturile tarii. Ne deplasam la client de fiecare data cand este necesar, iar acest fapt reflecta seriozitatea de care dam dovada.

Cu o echipa de profesionisti suntem pregătiti in permanenta pentru orice situatie care s-ar putea ivi.

Specialisti in domeniul in care activam, suntem prezenti in toata tara si ne extindem rapid! Nu pierdeti sansa de a colabora cu o echipa de profesionisti!

De luni pana sambata suntem ”in priza” pentru ca dumneavoastra sa aveti parte de o PERFECTA functionare a firmei si astfel de cat mai multe vanzari.

Colaboram cu cei mai buni furnizori de echipamente hardware si software din tara, pentru ca lucrurile sa se desfasoare fara evenimente neplacute.

Impreuna cu noi veti economisi 2 dintre cele mai importante resurse pentru un business : TIMP Si BANI !

Eficienta reprezinta un alt punct forte care ne caracterizeaza, scopul nostru fiind, in principiu, sa eficientizam costurile oricarui business !

Cu totii stim ca in afaceri timpul inseamna bani; deci nu mai pierdeti timpul si automatizati-va afacerea, pentru ca lucrurile sa mearga ca pe roate! Suntem alaturi de dumneavoastra!

10Acer
1Datecs
2Activa
3Dell
4Tremol
5Custom